Wat is de 4X4 run?

De 4X4 run is een hardloop wedstrijd waarbij teams van 4 deelnemers hardlopend 4 rondes door het recreatiegebied de Reeuwijkse Plassen lopen. Naast het neerzetten van een mooie tijd, is het doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De door de teams binnengehaalde sponsorgelden gaan volledig naar Stichting KiKa.

 

Kortom een uitdagend evenement voor iedereen;

 

Hoe laat een team zich sponseren?

Een team schrijft zich in middels via de inschrijfpagina. Na betaling van het inschrijfgeld krijgt elk team een eigen teampagina op deze website. Samen met je team van vrienden, collega's of familie ga je opzoiek naar sponsoren. Je team wordt via een ideal betaling direct gesponsord, uiteraard wordt de sponsor direct vermeld op je eigen teampagina. Laten we met z'n alle proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Sponsors zoeken is niet verplicht is maar alle beetjes helpen...

 

Locatie Start & Finish

Surfclub Reeuwijk

Reeuwijkse Houtwal 2

2811 NW  Reeuwijk

info@4x4run.nl

 

Het goede doel

Kinderen Kanker Vrij! KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

 

Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaanbeschadigingen kunnen krijgen. Kortom een fantatisch doel om ons voor inte zetten!!